Initiatieven ondersteunt door Something Extra

Something Extra ondersteunt diverse initiatieven en organiseert verrassende projecten overal en voor iedereen. Zo ondersteunt Something extra ondersteunt de projecten van Smahing Tiles Mozaiek. Something Extra houdt van Delft en wil Delft de mooiste stad van Nederland maken. Naast vele andere projecten organiseert Something Extra ook een tweetal jaarlijks terugkerende projecten in Delft: Levende Etalage Dag en Gezichten Van Delft.

Initiatieven

Smashing Tiles Mozaiek

De lelijkste plekken van Delft geeft Nan Deardorff McClain van Smashing Tiles Mozaiek een opknapbeurt. Van April t/m Oktober wordt er druk gewerkt aan een grote kaart van historisch Delft, welke zal komen in de Papenstraat. De keramiek kaart wordt in delen gemaakt. Woon je in het centrum en wil je graag mee helpen om je eigen straat te maken? Kijk op Facebook om te zien wanneer jouw wijk wordt gemaakt. Help mee aan het nieuwste project!

 

 

Initiatieven in Delft

Onder regie van Barbara van Gelder van Something Extra worden probleemplekken aangepakt en weer leefbaar gemaakt. Plekken zonder uitstraling, met graffity of overlast worden omgeturnd tot aantrekkelijke plekken.Initiatieven

  • De Mozaiekfiets (winnaar Le Comteprijs) in samenwerking met Delft Mozaiek tijdens Levende Etalagedag 2010.
  • De Plataan, gemaakt door Delft Mozaiek tijdens Levende Etalagedag 2012
  • Oogje in de Buurt, Herkennings ogen op buitenmuren en portieken. In opdracht van Vestia, gemaakt met de bewoners bij de Annaboogerd en Geerbogerd.
  • Moment voor Hugo, aanpak van doorgang van Huigh de Groothof 2014 in opdracht voor Van Haaren Vastgoed