Levende Etalage Dag: Etalages komen tot leven!

De Delftse Levende Etalage Dag versiert het historische centrum al sinds 2009! De Levende Etalage Dag vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand april. (behalve op pasen, dan is het de zaterdag erna)! In het prachtige decor van Delft zijn de leukste winkels op deze dag voorzien van zeer bijzondere Levendige Etalages! 

Levende Etalage Dag 2018

Thema BLAUW

Ieder jaar bedenkt Barbara van Gelder van Something Extra een ”Gouden Eeuws” thema. De deelnemers mogen dit thema naar eigen idee en inzicht historisch of hysterisch invullen. Iedereen mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’ om voor een glimlach bij zijn klanten en passeerdende bezoekers te zorgen. Het thema van dit jaar wordt is BLAUW! Voor de thema’s en foto’s van voorgaande Levende Etalage Dagen zie de fotoalbums.

Wanneer is Levende Etalage Zaterdag

Dit jaar is het op 7 april Levende Etalage Zaterdag. We starten om 12:30 met een groepsfoto van alle deelnemende etalage artiesten op de markt. Hierna vertrekken de artiesten naar hun etalage waar ze tot omgeveer 16.30 bewonderd kunnen worden!

BLAUWE Levende Etalage Routes

Ook dit jaar worden er weer verschillende routes georganiseerd langs alle winkels. Deze routes worden samengesteld aan de hand van een invulling van het hoofdthema BLAUW. Houdt de website in de gaten voor de thema’s van de routes en hoe deze door het gezellige centrum van Delft lopen. Voor een plattegrond met alle deelnemers en routes klik hier.

Mee doen met Levende Etalage

Bent je ondernemer en wil je ook mee doen dit jaar? Klik hier! Je kunt aanhaken bij verschillende routes door de stad, speciaal voor kinderen, of voor lekkerbekken of bij de verrassingsroute. Ook is het weer mogelijk om artiesten en kostuums te huren voor in jouw Levende Etalage. 

Bent je een artiest en zou je graag in een etalage willen staan op Levende Etalage Dag? Je kunt je introduceren op de facebook pagina. Ook ben je van harte welkom op de Match- en Inspiratiemarkt voor zowel etalage-artiesten, vrijwilligers en ondernemers of kom langs in het atelier op goed geluk of op afspraak. Wil je apart vermeld worden op de website? Dat komt dan op 25 euro exclusief btw.

Door heel Nederland

Wilt u ook zo’n leuk evemenent in uw winkelgebied? Neem contact op met Barbara 0622766228!