Levende Etalage Dag: zaterdag 7 april 2018

De Delftse Levende Etalage Dag versiert het historische centrum al sinds 2009! De Levende Etalage Dag 2018 vindt plaats op zaterdag 7 april.  In het prachtige decor van Delft zijn de leukste winkels op deze dag voorzien van zeer bijzondere Levendige Etalages! Deze zijn tussen 13:00 en 16:30 in de etalages te bewonderen.

Levende Etalage Dag

Thema BLAUW

Ieder jaar bedenkt Barbara van Gelder van Something Extra een thema gebaseerd op de Gouden Eeuw. De deelnemers mogen dit thema naar eigen idee en inzicht historisch of hysterisch invullen. Iedereen mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’ om voor een glimlach bij zijn klanten en passerende bezoekers te zorgen. Het thema van dit jaar is BLAUW!  Denk aan Delfts Blauw, maar denk ook aan Denim Blauw, of aan de Lapis Lazuli, de kleur die je vaak terugziet in schilderijen uit van Vermeer, Jan Steen en Pieter de Hooch. Of misschien wel een blauw oog of blauwe luchten!

 Levende Etalage Dag 2018BLAUWE Rondleidingen en Rondvaarten en rondritjes met de Paardentram

Om elk heel en half uur bieden musea een rondleiding aan.

Voor een plattegrond met alle deelnemers  klik hier.

Mee doen met Levende Etalage

Bent u ondernemer en wilt u ook mee doen dit jaar? Klik hier! Ook is het weer mogelijk om artiesten en kostuums te huren voor in uw Levende Etalage.

Bent je een artiest en zou je graag in een etalage willen staan op Levende Etalage Dag? Je kunt je introduceren op de Facebook pagina of kom langs in het atelier op goed geluk of op afspraak. Wilt u apart vermeld worden op de website? Dat komt dan op 25 euro exclusief btw.

Door heel Nederland

Wilt u ook zo’n leuk evemenent in uw winkelgebied? Neem contact op met Barbara 06 227 66228!

Voor de thema’s en foto’s van voorgaande Levende Etalage Dagen zie de fotoalbums.