Aanmelden voor Levende Etalage Dag 2018

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de Delftse Levende Etalage Zaterdag 2018! Doe mee met dit positieve stadsfestival! Aanmelden kan persoonlijk via Barbara of gebruik het formulier onderaan deze pagina. Iedereen die mee doet mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’. Zorg voor een glimlach bij uw klanten en de passerende bezoekers!
Barbara van Gelder is tipgever (gratis) & matchmaker (kleine vergoeding) voor alle mogelijke samenwerkingen.

Deelname

Deelname aan de Levende Etalage Dag is net als vorige edities 50 euro exclusief btw. In plaats hiervan kunt u er ook voor kiezen een tegoedbon van 75 euro aan de organisatie te geven. Wat krijgt u allemaal voor deze 50 euro:

  • publiciteit (posters en kaarten).
  • website vermelding met plattegrond en doorklik link.
  • Facebook pagina Levende Etalage, hier kunt u ook oproepen doen voor artiesten.
  • Match en Inspiratie adviezen in het atelier.
  • gratis coachings/ finishing touch avond voor etalage artiesten op donderdag 5 april vanaf 19.30
  • gezamenlijke opening om 12.30. We verzamelen bij het Blauwe Hart. Tijdens de opening wordt er omgeroepen welke artiesten waar te vinden zijn en wordt er een groepsfoto gemaakt.

Plattegronden kunt u op de dag zelf ophalen in het atelier aan de Oude Langendijk 36. Ze zijn ook verkrijgbaar op de Markt voor het Stadhuis.

Huur artiesten in via Something Extra, exclusief of inclusief kostuum

We hebben vrolijke vrijwilligers voor 75 euro excl btw. Dit zijn mensen die het leuk vinden om die middag jouw etalage te versieren. We hebben ook ervaren Kunst Karakters voor 150 euro excl btw.  Wil je een Top Kunst Karakter met kostuum en act, dan komt dat op 325 euro excl btw. Dit zijn modellen, dansers of muzikanten die jouw etalage niet alleen versieren maar hier ook een act neerzetten.

Something Extra Verrassings Top Act

Wilt u graag een afwisselende act? Huur dan onze Something Extra Verrassings Top Act! Voor 325 euro inclusief kostuum en excl btw krijgt u dan 3 keer een spectaculaire act bij de winkel, op het terras of in de straat.  De tijden en hoelang de act er is, is in overleg. Deze topacts zijn aangekleed in de meest spectaculaire kostuums.

Huur kostuums en materialen

Er zijn veel blauwe kostuums in het atelier, kom een keer kijken of er iets bij zit naar uw idee!  Dit jaar kunt u de kostuums los huren van de artiesten, zodat u zelf de juiste combinatie kunt maken of ook alleen een kostuum kunt huren. De kostuums zijn onderverdeeld in prijscategorieën. U kunt al een kostuum huren vanaf 25 euro. Het spreekt natuurlijk voor zich dat hoe mooier het kostuum des te hoger de categorie is waar deze invalt. Kom dus snel langs of maak een afspraak om uw kostuum uit te zoeken en reserveren. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk. Hoe eerder u langskomt hoe groter de keuze is!

Aanmeldformulier

Vragen?
Neem contact op met Barbara van Gelder 06 227 66228 voor meer informatie.