Aanmelden voor Levende Etalage Dag 2018

Het is weer mogelijk u aan te melden voor Levende Etalage Dag Delft 2018! Doe mee met dit positieve stadfestival! Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina. Iedereen die mee doet mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’. Zorg voor een glimlach bij uw klanten en de passerende bezoekers! 
Barbara van Gelder is tipgever (gratis) & matchmaker (kleine vergoeding) voor alle mogelijke samenwerkingen.

Deelname

Deelname aan de Levende Etalage Dag is net als vorige edities 50 euro exclusief btw. In plaats hiervan kunt u er ook voor kiezen een tegoed bon van 75 euro aan de organisatie te geven. Wat krijgt u allemaal voor de 50 euro:

  • publiciteit (posters, kaarten).
  • website met plattegrond en doorklik link
  • facebook pagina Levende Etalage, hier kunt u ook oproepen doen voor artiesten.
  • Match en Inspiratiemarkt voor etalage-artiesten, vrijwilligers en ondernemers
  • gratis coachings/ finishing touch avond voor etalage artiesten
  • gezamenlijke opening om 12.30 op de Markt. Tijdens de opening wordt er omgeroepen welke artiesten waar te vinden zijn en wordt er een groepsfoto gmaakt. 

U kunt op de dag zelf (tegen donatie) plattegronden ophalen. Op deze dag zijn ze ook verkrijgbaar voor het Stadhuis en in het atelier aan de Oude Langendijk 36

Huur artiesten excl kostuum

Huur een super leuke artiest voor bij u in de etalage. We hebben vrolijke vrijwilligers voor 75 euro exlc btw. Dit zijn mensen die het leuk vinden om een dag lang jou etalage te versieren. We hebben ook Kunst Karakters voor 100 euro excl btw. Dit zijn mensen die ervaring hebben met het zijn van een Kunst Karakter.  Naast deze twee budget opties hebben we ook Top Kunst Karakters met act voor 200 euro excl btw. Dit zijn modellen, dansers of muzikanten die jou etalage niet alleen versieren maar hier ook een act neerzetten. Voor alle artiesten geld dat wij zorgen voor een goede match tussen artiest en winkel. Ook geven we de artiesten een uitgebreide briefing en zorgen we dat ze weten wat er van ze verwacht wordt.  

Onze artiesten geven 8 uur van hun vrije tijd op voor deze super leuke dag. Deze 8 uur zit hem in de kennismaking, de match, de voorbereiding en briefing, het omkleden, de groepsfoto en natuurlijk de 4 uur dat ze bij u in de etalage staan.

Something Extra Verrassings Top Act

Heeft u geen etalage of wilt u graag een afwisselende act? Huur dan onze Something Extra Verrassing Top Act! Voor 325 euro incl kostuum en excl btw krijgt u dan 3 keer een spectaculaire act bij uw winkel. Deze is ook zeer geschikt voor horeca. Vermaak uw gasten op het terras. Welke acts er komen, op welke tijden en hoelang de act is, is in overleg. Deze topacts zijn aangekleed in de meest spectaculaire kostuums en inclusief een mooie of leuke act.

Huur kostuums en materialen

Ook dit jaar kunt u weer een super leuk kostuum huren in het thema. Dit jaar  kunt u de kostuums los huren van de artiesten, zodat u zelf de juiste combinatie kunt maken of ook alleen een kostuum kunt huren. De kostuums zijn onder verdeelt in prijscategorieën. U kunt al een kostuum huren vanaf 25 euro. Het spreekt natuurlijk voor zich dat hoe mooier het kostuum des te hoger de categorie is waar deze invalt. Kom dus snel langs of maak een afspraak om uw kostuum uit te zoeken en reserveren. (afspraken ook in avond mogelijk) Hoe eerder u langskomt hoe groter de keuze is! Binnenkort zal er ook een fotoalbum komen met alle mogelijke blauwe kostuum opties.

Aanmeldformulier

Vragen?
Neem contact op met Barbara van Gelder 06 227 66228 voor meer informatie.