Een leuk Team Tripje of Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje regenten portretBent u op zoek naar het allerleukste bedrijfsuitje ooit? Kom naar Something Extra!
Wat is het allerleukste bedrijfsuitje? Het moet orgineel zijn en er moet voor iedereen wat te doen en/of te zien zijn. Daarnaast moet het als het even kan ook weersonafhankelijk zijn. Bij ons kan dit allemaal. Jij bepaald het budget en de richting en wij maken er een uitje van om nooit te vergeten.

Een bedrijfsuitje is een leuke manier om de werkstress te verlagen. Maar het is ook een goede gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen en het team hechter te maken. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om hier invulling aan te geven. Maar een herinnering aan deze dag mag zeker niet ontbreken. Wij maken van deze herinniering een Meesterwerk: een mooi regentenportret van uw gehele team of afdeling. Of wat dacht u er van om samen met uw collega’s in een schilderij van Jan Steen, Vermeer of Rembrandt te stappen? Een blijvende leuke herinnering om op de werkvloer te hangen.

Dagje Delft

Wij kunnen ook een heel ”Dagje Delft” aanbieden. We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een heerlijke Delfsblauwe theetafel met heerlijke lekkernijen? Of wilt u misschien een rondleiding door Johannes Vermeer zelf? Een ritje met de paardentram door hartje Delft behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld uw team met de paardentram ophalen van de kiss n ride naast de Ikea. Kom naar het mooie Delft voor uw bedrijfsuitje of huur ons in op locatie om uw geplande bedrijfsuitje nog leuker te maken. Wat dacht u van een leuk Kunst Karakter om uw teamleden hartelijk welkom te heten? Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!