Huur eens leuke Kunst Karakters

De theatrale Kunst Karakters bedacht door Barbara van Gelder, zijn echte eyecatchers. Met bijzondere en mooie kostuums komt zij persoonlijk, of met anderen uit de Something Extra crew. Kunst Karakters kunnen iedere gelegenheid of evenement versieren. 
Kunst Karakters

Werkwijze

We zijn gespecialiseerd in conceptontwikkeling voor zowel grote als kleine evenementen. Wij creëren diverse kunstconcepten van brainstormfase tot het vullen van het gehele entertainment. Bij het ontwikkelen van een kunstconcept beginnen we met een creatief consult om tot een concept voorstel te komen. Na goedkeuring van de opdrachtgever gaan we over tot uitvoering. Denk hier bijvoorbeeld aan de thematische verzorging van uw feest of evenement, inclusief aankleding en de inzet van Kunst Karakters. We verzorgen ook grootschalige projecten zoals de Levende Etalage dag. Bij dit evenement wordt een complete binnenstad voorzien van levende etalagepoppen.

Kunst KaraktersKunst Karakters in actie

Kunst Karakters zijn te zien geweest bij tientallen evenementen, denk hierbij openingen, confereties en op beurzen. Maar zelfs op kindercentra en Miljonair Fairs in musea zijn Kunst Karakters ingezet. Bedrijven huren Kunst Karakters vaak in voor teambuildingsevenementen en bedrijfsfeesten. En ook in winkelcentra ontbreken de Kunst Karakters niet. Ze worden ingehuurt in opdracht van diverse horeca-etablissementen, voor levende etalages, bij festivals & many more. Wij doen performances op alle mogelijke plekken in binnen en buitenland. Van knuffelbeer tot pauw, van gemaskerde schonen tot steltlopers!

Boek Kunst Karakters

Wilt u een boeking plaatsen of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs! U bent van harte welkom in het atelier aan de Oude Langendijk 36 in Delft! Of kijk ook eens op onze facebook pagina!

Richtprijs voor een Kunst Karakter project is vanaf 150 euro exclusief 6% btw en reiskosten.
Kunst Karakter begon in 2005 en is samen met Dance Project een onderdeel van Something Extra.