Kostuumfeestje voor jezelf of iemand anders

Something Extra biedt de leukste kostuumfeestjes voor groot en klein! Laat je verrassen en krijg leuke extra’s. Een kostuumfeestje bestaat uit een Fun Photoshoot, een gezellig theetafel en iets extra’s. Wat dit extra’s is? Dat is een super leuke verrassing! Deze kostuumfeestje zijn al te boeken vanaf 35 euro per persoon! 

KostuumfeestjeKostuumfeestje voor de hele familie

Kostuumfeestjes zijn geweldig met de familie. Ze zijn weer onafhankelijk en iedereen kan mee doen! Zowel opa als de kleinkinderen hebben genoeg te zien en te beleven. En natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een mooie herinnering in de vorm van een geweldige groepsfoto.

Kinderfeestje

Een kinderfeestje in Alice in Wonderland. Welk kind droomt daar nou niet van? Bijna ieder kind vind het geweldig om zich te verkleden en zich mooi te maken. Ze komen binnen in het atelier vol geweldige kostuums en worden overspoeld door oneindige keuze mogelijkheden. Overal waar ze kijken zien ze weer iets anders moois. Natuurlijk begeleiden we ze, zodat ze niet verdwalen in al deze pracht en praal. Wil je een uitgebreid kinderfeestje met vrije keuze? Of wil je het feestje meer een thema geven en op elkaar afstemmen? Heb je een kleiner budget beschikbaar? Neem contact op er zijn mogelijkheden voor ieder budget.

KostuumfeestjeSolo kostuumfeestje

Verwen jezelf eens op een superleuke dag in het atelier. Verdwaal tussen de prachtige kostuums uit de gouden eeuw of ga in plaats van historisch voor een histerisch kostuum. Boek een feestje voor jezelf of voor iemand anders. Aan het einde van het feestje ga je naar huis met een leuke mooie foto als aandenken.

Vrijgezellenfeestje

Een kostuumfeestje is ook zeker geschikt als vrijgezellenfeestje. Stap met de hele groep in een schilderij of zet de vrijgezel in het zonnetje. Combineer jullie dagje Delft met Something Extra en je dag wordt onvergetelijk!

Kostuumfeestje

Extra’s

Kostuumfeestjes zijn standaard 35 euro per persoon, maar uiteraard hebben we feestjes voor elk budget. Is je budget kleiner? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Is je budget groter dan is je feestje uit te breiden met leuke extra’s. Wat dacht u van een ritje met de paardentram? Een leuke verrassingswandeling door Delft? Foto’s op speciale locaties in Delft? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het tot een waar feest.