Dance Project voor alle scholen!

dance project

Dansprojecten met positieve energie!

Sinds 1995 verzorgt Dance Project gemiddeld per jaar honderden workshops, dansdagen en interactieve voorstellingen. Zowel voor het basis als middelbaar onderwijs in heel Nederland en daarbuiten. Onze flexibiliteit is kenmerkend en we kunnen onze projecten zowel binnen als buiten doen. In een gymzaal, lokaal, hal, aula of sporthal, schoolplein of theater. Voor een feestdag, cultuurdag, introductiedag, sportclinic tot schoolkamp. Voor een bonte avond of musicalcoaching, talentontwikkelingstraject, voor een jubileum of samenwerkingsverband tussen meerdere scholen, deskundigheidsbevordering of een congres? We hebben overal ervaring mee en we helpen iedereen over de dansdrempel!

Toppers Dance Project

Ons uitgebreide team van dertig dansers, gespecialiseerd in alle mogelijke dansvormen en technieken, staat voor u klaar! Onze toppers? Onze dansmiddag Streetstart met de gezamenlijke opening en showtime, waarbij de leerlingen op de dag zelf mogen kiezen: Motivatie is heerlijk hoog! Dit project is mooi te combineren met onze interactieve succesvoorstelling ‘Dansen Dansen Dansen’. Voor de basisschool: Ons schoolbreed dansproject ‘Dansfeest door de tijd’, voor zowel de peuters als groep 8 is uitermate geschikt voor een jubileum of voor kinderboekenweek. Voor de onderbouw van de basisschool hebben we de interactieve meedansvoorstelling Ballen Boogie, voor de middenbouw, de interactieve literatuur/theatervoorstelling De Ruimtelijke Reis van de Kleine Prins en voor de bovenbouw de voorstelling Dansen Dansen Dansen!

Theatrale acts met danscomponent

Voor scholen bieden wij ook theatrale acts aan met een danscomponent:
Onze prachtige Kunst Karakters dansen in prachtige theaterkostuums; Dancing Dandies, Electric Boogie Butlers, Bella Ballerina, Charleston Chickies, maar ook ons onovertroffen Disco Team… onze collectie kostuums in ongeëvenaard. Deze zijn in te zetten op voor themaweken, feesten, festivals, openingen of als pauze act.

Sinds 1995 actief voor duizend en één opdrachtgevers

Choreografie coach voor theaterproducties van Het Groot Niet te Vermijden

Kunstinstellingen: Brabants Instituut voor Schoolkunst nu Kunstbalie, Scholen in de Kunst, Kunstgebouw, Koorenhuis, Impressariaat Uit de Kunst, STT Producties, Kunst Centraal, VAK Centrum voor de Kunsten, Taalkr8.

Musea:  Mauritshuis, Historisch Museum Amsterdam, Theatermuseum Amsterdam, Boymans van Beuningen Rotterdam, Erfgoed Delft

Onderwijs o.a.:
Veenlanden College te Mijdrecht en Vinkenveen, Goudse Waarden te Gouda, Scala College Alphen a/d Rijn, Twickel College in Hengelo, Borne en Delden, Grotius College Delft, Het Nieuwe Eemland Amersfoort, Heemgaard Apeldoorn, Develstein Zwijndrecht, Johan van Oldebarnevelt te Amersfoort, Leo Vroman College te Gouda, CLD Molenhuispad te Delft, Laurentius Praktijkschool, Stanislas College, Krakeelpolderweg, Stedelijk College te Zoetermeer, Annahoeve Brielle, Fioretti College Lisse, Comenius College Capelle, ICW Naaldwijk, Trias College Amersfoort, Merewade Gorinchem, Maasland Holland College, Varias College Den Haag, Bonaventura Roelofarendsveen, Da Vinci te Leiden, Stanislas Reinier de Graaf, Stanislas Rijswijk, CLD Delfland, Twents Carmel College Potskampstraat Oldenzaal, De Breul in Zeist & Groenhorst College te Maartensdijk, Hooghelant te Amersfoort many more!

Naast vele basisscholen in Delft en Den Hoorn, ook: Bonte Tol en de Tweemaster te Pijnacker, Scholencombinatie Zwijndrecht, De Zon te Kwakel, Den Doelhof te Meyel, Veldzijde te Losser, De Kas te Gouda, Startbaan te Soesterberg, De Schelf te ‘s Gravendeel

Referenties: 

Revius Lyceum Doorn

Wat hebben wij vorige week woensdag een fantastische dag gehad! Onze bruggers en hun mentoren hebben genoten en het eindresultaat was grandioos! Hoe kan dit ook anders met zulke enthousiaste Continue Reading →

Posted in Dance Project | Reacties uitgeschakeld voor Revius Lyceum Doorn

Leerlingen en docent Maasland College

“Super tof, we kregen les van Giorgio van ‘So you think you can dance’, hij was echt heel goed.” “Het was onwijs leuk dat we ook naar de andere groepen Continue Reading →

Posted in Dance Project | Reacties uitgeschakeld voor Leerlingen en docent Maasland College

‘t Hooghe Landt College, Amersfoort

We hebben gisteren erg genoten van de workshop. Alle leerlingen deden mee, ook die niets met dans hebben. Een compliment voor jullie.

Posted in Dance Project | Reacties uitgeschakeld voor ‘t Hooghe Landt College, Amersfoort