Voortgezet Onderwijs

Dansprojecten met tevredenheidsgarantie? Dance Project biedt dit!
Onze jarenlange ervaring, maar vooral het contact dat onze Dance Crew met de leerlingen legt zorgt voor een energieke, educatieve ervaring èn een positieve sfeer!

voortgezet onderwijs danscrewWorkshop: Street Start

Dance Project start met een gezamenlijke energieke warming up. Daarna maken de leerlingen op dat moment de keuze uit drie verschillende populaire dansstijlen. Bijvoorbeeld breakdance, streetdance of de mix. Hierdoor is de motivatie hoog en dat is te zien aan het eindresultaat. Na twee workshoprondes is er een gezamenlijke Showtime als afsluiter!

Street Start is in te zetten vanaf twee klassen tot hele leerjaren, of zelfs de hele school. Streets Start is erg succesvol als kick off, voor of na een vakantieperiode, maar ook voor cultuurdagen, sportevenementen, introductieweken en projectweken. Een dagdeel duurt gemiddeld 2,5 uur voor twee tot een oneindig aantal groepen. (aantallen zijn afhankelijk van de beschikbare ruimtes.)

voorbeeldschema (is aan te passen aan de schooltijden)
09.30-10.00 gezamenlijke warming-up,  leerlingen kiezen hun eigen workshop
10.00-10.45 dansronde 1
10.45-11.00 kleine pauze
11.00-11.45 dansronde 2
11.45-12.00 gezamenlijke showtime

Deze workshops zijn geweldig in combinatie met:

Interactieve voorstelling: Dansen Dansen Dansen!

voortgezet onderwijs dansen door de tijd

Een levende dansgeschiedenisles van dansrages van begin vorige eeuw tot nu! Meer dan 20 dansstijlen passeren de revue! Van de bunny hug tot de charleston, via de twist langs dampende disco naar hiphop, streetdance en nog veel meer! Deze lezing demonstratie is gemaakt voor het Historisch Museum Amsterdam en is daardoor geschikt voor een breed publiek en is inzetbaar voor alle leerjaren in het onderwijs. De voorstelling duurt 45 minuten inclusief de interactieve overhoring voor de hele zaal. Vanaf vier tot tien dansers doen wij deze voorstelling zowel in gymzalen, aula’s als theaters.

All-in Prijskaartje INCLUSIEF reiskosten, geluidsapparatuur èn btw.
Wij gaan uit van 300 euro per docent voor een dagdeel van 2,5 uur.
Voor een dubbel dagdeel op dezelfde dag komt het op 480 euro.
Oftewel de richtprijs is 10 euro per leerling  (uitgaande van maximaal 30 leerlingen per docent). Voor een dubbel dagdeel op dezelfde dag komt dit op 8 euro per leerling.

Sfeerimpressie klik hier: Dansen, Dansen, Dansen
U kunt CJP/Cultuurkaart weborders laten aanmaken door Dance Project.